Welkom bij Giloflow

 

I-HEALTH
 

  

 

EDA METING

Met de Energy Diagnosis and Assessment module kan het lichaam energetisch doorgemeten en getest worden volgens de principes van de traditionele Chinese acupunctuur.

 

Het onderzoek gebeurt met een speciale soft-touch meetpen waarmee op de acupunctuurpunten van vingers en tenen de energetische doorstroming van het lichaam wordt gemeten.

De meting geeft je o.a. inzicht in je energie-, vitaliteits- en stressniveau, je orgaanenergie en de hoeveelheid afvalstoffen en toxinen in je lichaam.

 

TESTEN

Met speciale testbuisjes kan energetisch gemeten worden welke belasting aanwezig is.

 

Alle soorten homeopatische middelen, kruiden, vitamines, voedingssupplementen en voedingsmiddelen kunnen worden gemeten waarna het effect berekend wordt. Op deze manier wordt heel individueel bepaalt welk middel en welke voeding het beste bij je past waardoor een gefundeerd advies en therapeutische begeleiding gegeven kan worden.


De apparatuur is patiëntvriendelijk en pijnloos; voor de meting zijn alleen een paar schone handen en voeten nodig.

 

ENERGETISCHE FREQUENTIE BEHANDELING

Alles bestaat uit pure energie. In het fysieke verdicht deze energie zich tot atomen, moleculen, aminozuren, eiwitten, cellen, organen, je fysieke lichaam. Op energetisch vlak stroomt de energie door je meridianen.

 

Door allerlei oorzaken kunnen storingen en blokkades in je energiestromen ontstaan waardoor je lichamelijk, mentaal en psycho-emotioneel uit balans raakt en allerlei klachten kunnen gaan optreden.

 

Giloflow beschikt in haar praktijk over speciale behandelmethoden om deze storingen en blokkades weg te halen.

Hierdoor gaat de meridiaanenergie weer goed stromen, neemt het zelfregulerend en zelfgenezend vermogen toe en komt het lichaam weer in balans.

 

Er zijn verschillende soorten Raymedie frequentie behandelingen:

 

LED lichtpen

 

Voor toediening van een kleurenpunctuur behandeling op een acupunctuurpunt of op het lichaam.

Licht is een van de meest belangrijke energiebronnen voor het menselijk systeem. Het lichaam reageert op de verschillende frequenties van licht (kleuren).

Iedere symptomatisch blokkade vergt specifieke dynamische kleurpatronen om de blokkade op te heffen en weer in balans te komen.

Het I-Health systeem beschikt over een databank met honderden combinaties van kleurpatronen die als energetische middelen zijn opgeslagen.

De behandelingstijd is kort. Per Raymedie wordt ieder punt maximaal 2 minuten behandeld. Een korte sessie bestaat uit een behandeling van 3 tot 5 acupunctuurpunten.

 

BEAMER

 

Voor toediening van een magneetgolfpatroon behandeling op een acupunctuurpunt of op het lichaam.

De I-Health® Beamer produceert elektromagnetische patronen direct als een elektromagnetisch veld en zendt deze golfpatronen met specifieke effecten uit door middel van een eigen "biologische taal"

De elektromagnetische golfpatronen worden met de Beamer overgebracht op uw lichaam waarbij de computer de juiste punten selecteert.

De behandeling met de Beamer is volledig patiëntvriendelijk, u hoeft zich niet uit te kleden, want het werkt door uw kleding heen! Het effect van een behandeling met de I-Health® Beamer is enorm ontspannend en tegelijk sterk ontgiftend, zodat veel afvalstoffen en toxinen kunnen vrijkomen

De behandeling met de I-Health® Beamer duurt 2 tot 10 minuten per remedie voor een optimaal resultaat.

Chronische condities vereisen meer Beamer behandelingen omdat hier altijd langdurige, diepe en oude emotionele kwesties bij betrokken zijn.

 

I-LIGHT

 

De I-Light is een krachtige multikleuren LED-lamp voor behandeling van pijn, letsels, vegetatieve ontregeling en functiestoornissen van huid, bindweefsel, spieren en gewrichten.

De I-Light produceert kleuren-reeksen, genaamd Rayme-dies®.

Het is een door I-Health ontwikkelde eigen biologische “taal” die iedere Raymedy® zijn eigen unieke werking geeft, gebaseerd op de toegepaste kleuren en de volgorde van toediening.

Het zijn met name de kleursequenties die het vegetatieve zenuwstelsel reguleren, coherentie brengt en de ontbrekende frequenties aanvullen.

Ze worden toegepast op specifieke punten, dermatomen en specifieke klachtenzones.

Het licht werkt door tot in de kleinste celstructuren en tot op moleculair niveau.

De I-Light is enorm krachtig (8000 maal sterker dan de I-Health lichtpen) waardoor de effectieve behandelingstijd heel kort is.

 

THERMOGRAFIE

 

Thermografie is het meest uitgebreide en geavanceerde I-Health® systeem van meridiaanenergie diagnostiek en energietherapie dat in de bio-energetische geneeskunde bestaat.

Deze methode is gebaseerd op het feit dat reacties van het autonome zenuwstelsel op invloeden van buitenaf geregistreerd kunnen worden d.m.v. selectieve temperatuurveranderingen via de huid.

Het lichaam beoordeelt heel snel of blootstelling aan bv. kleuren, frequenties, Raymedies enz. van positieve invloed is en zo ja, welke interventie en in welke mate.

Bij de meting wordt de patiënt voorzien van temperatuursensoren. Vervolgens wordt de reactie van de patiënt gemeten op specifieke digitale therapiesignalen. De metingen worden volautomatisch door de software geanalyseerd.

 

De hiernavolgende geïntegreerde analyse & therapiemogelijkheden zijn op Thermografie gebaseerd:

 

- AFT

De Autogene Frequentie Therapie identificeert, d.m.v. thermografie ieders persoonlijke specifieke golflengte. Deze golflengte oefent significante invloed uit op de micro- en celcirculatie. AFT versterkt deze frequentie en optimaliseert daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam.

De volgende effecten zijn hierbij waargenomen:

  • een direct positieve invloed op de celstofwisseling;
  • versterking en herstel van de impulsen van het vegetatief zenuwstelsel naar de organen, opruiming van blokkades;
  • reiniging en regeneratie van het bindweefsel;
  • stimulatie van de aan- en afvoer van voeding- en afvalstoffen;
  • toename van de perifere doorbloeding tot ca. 25%;
  • toename van de neurotransmitterconcentratie tot ca. 30%

- TRS SCAN

Met de Thermografische Raymedie Scan worden de reacties van het autonome zenuwstelsel op invloeden van buitenaf die als “triggerfrequenties” fungeren voor blokkades in uw bio-energetische systeem d.m.v. temperatuursensoren gemeten. M.b.v. speciale thermografische scanmodules (bv. lever scan, detox scan etc.) wordt bepaald wat voor soort belasting in het lichaam aanwezig is en met welke Raymedie frequenties (Lichtpen frequentie, I-Light frequentie of Beamer geluidsfrequentie) de blokkades opgeheven kunnen worden.

 

- ZAP SCAN

Met de zap Scan worden de individuele lichaamsreacties gemeten op alle relevante parasitaire frequenties. Parasitaire frequenties die in het lichaam aanwezig zijn zullen een duidelijke thermografische reactie geven. De aanwezige parasitaire belasting in het lichaam wordt vervolgens met een specifieke antiparasitaire frequenties geëlimineerd. Door parasieten te bestrijden worden indirect ook bacteriën, virussen, amoeben en schimmels geëlimineerd.

Uw lichaam bepaalt waar u actueel behoefte aan heeft en welke belasting u nu kunt loslaten. I-Health meet welke belasting u nu los kunt laten en stelt de behandeling daar op in. Tests tonen aan dat de werking hiervan vele malen effectiever is dan de conventionele zapapparatuur.

 

WELLNESS MODULE

 

De Wellness module is een aanvullend en ondersteunend programma waarmee snel, eenvoudig en heel specifiek individueel behandelt kan worden.

Met slechts 3 metingen wordt uw energie, energietype, persoonlijk energieprofiel, symmetrie, balans en regulerend vermogen bepaald. Tegelijkertijd wordt aangegeven welke acupunctuurpunten met welke Raymedies frequentie (Lichtpen frequentie, I-Light frequentie of Beamer-geluidsfrequentie) behandelt kunnen worden. Dit gebeurt volgens de acupunctuurregels van Mussat.

 

 

GILOFLOW FOR YOUR WELLBEING TO GO!