Welkom bij Giloflow

 

BODY DETOX

 

 

Voor behandeling

    

Na behandeling

 

       Voor behandeling                         Na behandeling

 

Door een Body detox behandeling wordt je lichaam heel snel ontgift.

Afvalstoffen, toxische stoffen e.d. worden gebonden en afgevoerd via de ca. 2000 poriën in je voetzolen.

 

De Detox module creeert zowel ionen als een complex elektromagnetische lading die interacteert met het water. Het water zet de conventionele lading om in bio-energetische lading die interacteert en opgenomen wordt door het unieke bio-energetsiche veld van de persoon.


Een reden waarom het lichaam zichzelf niet kan herstellen is omdat de energiestroom geblokkeerd is waardoor er te weinig energiedoorstroming is.

Het Detox systeem herbalanceerd, versterkt en vergroot het bio-elektrisch veld van je lichaam waardoor het zelfregulerend en zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt bevorderd. Het is alsof de batterij van je lichaam wordt herladen.

 

Er is aangetoond dat absorptie van deze bio-energetische lading de potentiele bio-elektrische lading van de celmembranen van het lichaam doet toenemen waardoor de cellulaire functies worden bevordert.

Het Detox Hydro Stimulatie Systeem bevordert de toename van de Lichaams Energie, Vitaliteit en Natuurlijk Helend  Vermogen en Detoxificeert en balanceert het energetisch en fysiek lichaam.

 

 

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Cellular Energy Transfer Science (C.E.T.S.) and L929 Cells

University of Tennessee Health Science Center

Department of Immunology, Microbiology & Biochemistry

Mancy C. Purnell RN, MSN, PNP-C

Michael A. Whitt, PhD


Using the Total Charge Super Body Charger (Detox) Treatment in an in vitro cell study, cell growth is increased in more than double by day three, demonstrating how effective the treatment can be.


Healthier Cells, Increased cell division = Faster recovery time, increased overall health.


Door behandeling met de Total Charge Super Body Charger (Detox) vind er versneld, zelfs verdubbeling van de celdeling plaats na 3 dagen waardoor versneld toename van het aantal gezonde cellen, regeneratie en spieropbouw optreedt en bevordering van de algehele gezondheid.


Miraculous Results with Cancer Cells!

Using the Total Charge Super Body Charger (Detox) Treatment in an in vitro cell study, cancer cell growth is inhibited significantly, demonstrating how effective the treatment can be.


Uit het onderzoek blijkt dat de kankercellen die behandelt zijn met de Total Charge Super Body Charger (Detox) veel minder groeien in vergelijking met de controlegroep.


What Will Total Charge Do For You?

. Help You Get Fit Faster

. Increase Your Endurance

. Help Relieve Your Sore Muscles

. Increase Your Muscle Strength

. Burn Your Fat Faster

. Improve Your Cardiovasculair Support