Welkom bij Giloflow

C.E.T.S.

Mr. Steven Walker is de ontwikkelaar van de Cellular Energy Transfer Science.

Hij is ook de aansturende kracht achter de ontwikkeling van de Plasma Membrane Voltage Integrity (PMVI).

 

Sinds 2012 werkt Mr. Walker en Henning innovations samen met de Universiteit van het Tennessee Health Science Center Department of Immunology, Microbiology & Biochemistry, in Memphis. Sind die tijd zijn onderzoeken uitgevoerd op zowel planten als cellen in vitro met verbazingwekkende resultaten.

 

Cellular Energy Transfer Science is de wetenschap van hoe cellen in en om het lichaam energie verzamelen, opslaan, gebruiken en overdragen.

Er wordt ook gekeken naar de rol die de energie speelt bij de chemische produktie processen die de brandstof leveren voor ons dagelijks leven.

Bijvoorbeeld het proces van de ATP produktie. ATP is de chemische stof waar cellen van afhankelijk zijn voor hun energiebehoefte.

C.E.T.S. speelt een rol in dit proces omdat in het hart van het ATP proces een systeem werkzaam is waarbij d.m.v. uitwisseling van elektronen dit hele proces aangedreven wordt. Zonder deze overdracht van energie kan het hele proces niet functioneren.

 

Middels PMVI is aangetoond hoe belangrijk de celmembraanpotentiaal is.

Als het elektrische lading van de celmembraan incorrect of te laag is dan is de integriteit van de cel beperkt, de cel kan niet meer volmaakt functioneren en wordt vatbaar voor interne chemische onbalans en ziekte omdat de membraan transport mechanismen niet meer correct werken.

 

Deze nieuwe wetenschap helpt medische wetenschappers in de hele wereld om de sleutelfuncties te begrijpen van de elektrische lading op de plasmamembraan, hoe dit voltage gewijzigd kan worden en hoe dit de gezondheid en integriteit van de cel beinvloedt.

 

Mr. Walker heeft met artsen en wetenschappers over de hele wereld wetenschappelijke onderzoeken gedaan om de werkzaamheid van de Cellular Energy Transfer technologie te valideren.

Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van 's-werelds eerste Body Super Charger ofwel Aqua-Chi, the Total Charge.

 

Super Charge your body and get the benefits!

De Total Charge Body Super Charger (Aqua-Chi) is nieuwe, krachtige apparatuur dat energie, elektrische lading opwekt en direct overbrengt naar de cellen van je lichaam. Hierdoor gaan de cellen beter, sneller en efficienter functioneren waardoor je snel in vorm komt en blijft.